Haber Sitesi
HV
29 MART Cuma 14:51

SEYRANTEPE’DE YENİ YOLLAR HİZMETE SUNULUYOR

Karaköprü Belediyesi, ilçenin gelişen mahallesi Seyrantepe’ye kazandırdığı yeni yolları altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeyerek hizmete sunuyor

YEREL
Giriş Tarihi : 01-04-2023 17:59
SEYRANTEPE’DE YENİ YOLLAR HİZMETE SUNULUYOR

 

Karaköprü Belediyesi, ilçenin gelişen mahallesi Seyrantepe’ye kazandırdığı yeni yolları altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeyerek hizmete sunuyor

 

Şanlıurfa’nın her geçen gün gelişen ilçesi Karaköprü’de nüfus artışı ve yeni yerleşmelerle birlikte doğan yol ihtiyacını gidermek için Karaköprü Belediyesi tarafından yoğun bir mesaiyle ilçeye yeni yollar kazandırılırken, açılan yollarda alt yapısı çalışmaları bittikten sonra kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Seyrantepe Mahallesinde yeni açılan ve altyapısı tamamlanan yollarda kilitli parke döşeme ve kaldırım yapımını bitirdikten sonra yeni yolları hizmete sunuyor.

32 binin üzerinde nüfusa sahip olan Seyrantepe Mahallesinde fen işleri ekipleri yeni yerleşim alanlarında ihtiyaç dahilinde yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürürken, vatandaşların yol sıkıntısı çekmeden sorunsuz bir şekilde seyahat etmesi amaçlanıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yol konusunda yıllardır bir seferberlik içerisinde olduklarına değinerek geçen yıl ilçeye 45 kilometre yeni yol açtıklarını ve bu yıl da önemli oranda yeni yolu ilçeye kazandırma hedefinde olduklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, "Karaköprü’müz her yıl nüfusunu önemli oranda büyütüyor ve gelişiyor. Biz de ilçemizin daha konforlu ve modern hale gelmesi, vatandaşlarımızın sıkıntısız bir şekilde yaşaması için ciddi bir hizmet seferberliği içerisindeyiz. Fen işleri ekiplerimiz ilçeye yeni yollar kazandırmak, ihtiyacı karşılamak için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor” diye konuştu.  

Fen İşleri ekipleri Seyrantepe mahallesinin yanı sıra Batıkent, Güllübağ ve Doğukent mahallelerinde yeni yollar açarken ilçe genelinde deforme olmuş yollarda da onarım çalışmalarını sürdürüyor.

EBHEBH

YORUMLAR