Haber Sitesi
HV
19 MART Salı 12:19

Eyyübiye’de Bir Mahalleye Daha Doğalgaz

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un seçim vaatleri arasında yer alan doğalgaz, ilçedeki mahallelere ulaşmaya devam ediyor. Direkli Mahallesi’ne doğalgaz ulaştırmak için başlayan kazı çalışmalarını inceleyen Başkan Kuş, ilçenin tamamına doğalgaz ulaştırmak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-05-2023 16:37
Eyyübiye’de Bir Mahalleye Daha Doğalgaz

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un seçim vaatleri arasında yer alan doğalgaz, ilçedeki mahallelere ulaşmaya devam ediyor. Direkli Mahallesi’ne doğalgaz ulaştırmak için başlayan kazı çalışmalarını inceleyen Başkan Kuş, ilçenin tamamına doğalgaz ulaştırmak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Şanlıurfa merkezde doğalgaz bulunmayan Eyyübiye ilçesine doğalgaz ulaştırma vaadini geçen yıl yerine getirerek, Hayatı Harrani, Ruha, Süleymanşah, Asya, Yenice, Eyüpkent ve Eyüpnebi Mahallesi sakinlerini doğalgazla tanıştıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçenin kuzeyinde yer alan Akabe Mahallesi’nden sonra Direkli Mahallesi’ne de gaz ulaştırmak için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Eyyübiye Belediyesi Başkan Yardımcısı iken, ilçeye doğalgaz ulaştırmak için yürütülen çalışmaları bugüne kadar koordine eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İlhami Günbeği, AKSA Doğalgaz Şanlıurfa Şirket Müdürü Muhammet Nezih Ural ve Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ile birlikte, Direkli Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Kuş, vatandaşlara abonelik başvurularını yapma çağrısında bulundu.

 

Başkan Kuş: Sırada Akşemsettin ve 15 Temmuz Mahallelerimiz Var

Eyyübiye’yi doğalgazla buluşturmak için iki yıldan bu yana hummalı çalışmalar yürüttüklerini anımsatan Başkan Kuş, “Akabe, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz Mahallelerimizin doğalgaz talepleri vardı. Muhtarlarımız büyük gayret gösterdiler. AKSA Doğalgaz Müdürümüz Muhammet Nezih Ural’a özellikle bu bölgelere gösterdiği hassasiyet ve iyi niyetten dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten, Eyyübiye’ye pozitif ayrımcılık yaptı. Şu anda Direkli Mahallemize de ilk kazmamızı vurmuş olduk” dedi.

Direkli Mahallesi’nde yaklaşık 9,5 kilometre doğalgaz şebekesi döşeneceğini belirten Başkan Kuş, bu yılın sonuna doğru mahalledeki tüm hanelere doğalgaz ulaşabilecek hale geleceğini söyledi.

Akabe Mahallesi’ndeki çalışmaların yüzde 90 oranına ulaştığını ve bir aya kadar tamamlanacağını ifade eden Başkan Mehmet Kuş, Akşemsettin ve 15 Temmuz Mahallelerine de bu yıl içinde girileceğini, bu bölgedeki tüm doğalgaz ihtiyaçlarının karşılanacağını belirterek, vatandaşların abonelik başvurularını yapmalarının önemli olduğunu kaydetti.

Başkan Kuş, ilçedeki tüm mahallelere doğalgaz ulaştırmak için planlamalar yapmaya devam ettikleri bilgisini vererek, “Bizler sözümüzün eriyiz, Bizim sözümüzün eri olmamıza vesile olan Muhammet Bey’e de şükranlarımı sunuyorum. Doğalgazımız Akabe, Direkli, 15 Temmuz ve Akşemsettin Mahallelerimize hayırlı olsun” dedi.

 

Ural: Şu ana kadar Eyyübiye’de 150 Kilometre Yatırım Yaptık

Bundan üç yıl önce AKSA Doğalgaz olarak Eyyübiye’nin hiçbir mahallesinde olmadıklarını hatırlatan AKSA Doğalgaz Şanlıurfa Şirket Müdürü Muhammet Nezih Ural ise, şu anda ilçenin büyük bir kısmında toplamda 150 kilometrelik yatırım yaparak, Eyyübiye’deki vatandaşlara hizmet etmek için uğraştıklarını söyledi.

Bu yatırımların gerçekleşmesinde Başkan Kuş’a ve İlhami Günbeği’ye teşekkür eden Ural, bu süreçte vatandaşlarla şirket arasındaki irtibatı sağlayan muhtarların da önemli görev üstlendiğini belirterek muhtarlara da şükranlarını sundu.

 

Günbeği: Çalışmaları Gördükçe Gurur Duyuyoruz

Seçim çalışmaları nedeniyle Şanlıurfa’nın dört bir yanını gezdiklerini, belediyelerin ve kurumların yaptığı çalışmaları gördükçe gurur duyduklarını ifade eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İlhami Günbeği ise, doğalgazla ilgili Başkan Kuş ile birlikte yıllardır çalıştıklarını dile getirerek, Eyyübiye’ye doğalgaz 

ulaştırılmasından dolayı Başkan Kuş’a, AKSA Doğalgaz Şirket Müdürü Muhammet Nezih Ural’a ve muhtarlara teşekkür etti.

 

Kestop: İnsanlarımız Hizmetlerin En İyisine Layıktır

Doğalgazın, halkın beklediği bir hizmet olduğunu dile getiren Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop da “Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi, insanımız hizmetlerin en iyisine layıktır. Bu doğalgaz hizmetinin mahallemize gelmesine vesile olan Belediye Başkanımız Mehmet Kuş, milletvekili adayımız İlhami Günbeği ve AKSA Doğalgaz Şirket Müdürü Muhammet Nezih Ural ile belediye başkan yardımcılarımıza, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

EBHEBH

YORUMLAR